صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ ارائه برنامه و راهنمای اختصاصی شما در سفر

ارائه برنامه و راهنمای اختصاصی شما در سفر

30 آذر 1395 - 9:59، تریپ با ما، (اخبار رسمی): بخش "برنامه سفر" وب‌سایت تریپ باما، برای مدیریت تورهای شخصی راه اندازی شده است تا مسافرانی که با وسیله شخصی خود راهی جاده ها می شوند، سفری دلخواه و بهینه در زمان و هزینه را تجربه کنند.

به گزارش روابط عمومی وب‌سایت تریپ با ما، رها آخوندان مدیر این سایت از آغاز فعالیت بخش جدید این وب‌سایت با عنوان "برنامه سفر" خبر داد و گفت: پس از 6 ماه از راه اندازی اولیه وب سایت، بخش آزمایشی برنامه سفر با طراحی حرفه‌ای این برنامه ها توسط راهنمایان محلی آغاز به‌کار کرد.

وی ادامه داد: برنامه سفر به مانند مشاوره سفر بوده که به شما پیشنهاد می دهد در مقصد از کدام جاذبه های گردشگری دیدن کنید، در کدام رستوران ها غذا میل کرده و از کدام مراکز خرید، بازدید و خرید کنید و در انتها در کدام هتل یا اقامتگاه بوم‌گردی اقامت گزینید.

همچنین بخش برنامه سفر اختصاصی نیز برای مسافرانی که می خواهند مسیرها و تجربه‌های منحصربفردی را در سفر خود رقم زنند در دسترس قرار گرفته است.

این بخش ها با هدف استانداردسازی و تغییر فرهنگ و الگوی سفر از مناطق پربازدید به مقاصد کمتر شناخته شده آغاز بکار کرده تا ضمن در نظر گرفتن محدودیت منابع طبیعی و لزوم حفظ آن برای نسل‌های آتی، موجبات افزایش لذت و رضایت مسافران و جامعه محلی را فراهم کند ؛ از دیگر اهداف وب‌سایت می‌توان به برقراری ارتباط موثر و متقابل گردشگران با جامعه محلی از طریق اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سایر خدمات سفر اشاره کرد.

این امر از طریق جمع آوری اطلاعات جامع با ادبیاتی صمیمی در مورد مکان‌های دیدنی، رستوران، هتل، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مراکز خرید شهرهای ایران میسر شده و تا امروز دستیابی به اطلاعات 80 درصد شهرهای ایران از طریق وب‌سایت امکان‌پذیر است.

وی افزود: کسب تندیس برترین وب‌سایت گردشگری در هفتمین جشنواره وب‌ایران به دلیل اهتمام بر بهبود الگوی سفر و ارائه بانک اطلاعاتی جامع برای رونق گردشگری در ایران و دریافت تندیس برترین مطالعه موردی در یازدهمین همایش زنان کارآفرین در حوزه گردشگری، بخشی از دستاوردهای وب‌سایت «تریپ باما» در این مدت بوده است.

مدیر سایت تریپ‌باما در پایان خبر از راه اندازی وبلاگ این شرکت داد و گفت: این وبلاگ برای انتشار مطالب کاربردی در سفر و مطالبی است که در راستای تکمیل محتوی وب‌سایت است.

علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت این شرکت  مراجعه کنند.