صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ ساخت اولین کلیپ ِ پویش «نه به پلاستیک» در ایران

ساخت اولین کلیپ ِ پویش «نه به پلاستیک» در ایران

30 آذر 1395 - 20:8، موسسه غیرانتفاعی بخش سوم، (اخبار رسمی): با هدف جلب مشارکت شهروندان آگاه و کتاب فروشان مسئولیت پذیر اجتماعی، پویش مانیز اولین کلیپ کوتاه نه به پلاستیک خود را ساخت تا در اولین روزهای دی ماه به شبکه‌های مجازی برسد.

به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی موسسه غیرانتفاعی افق بخش سوم، «مانیز» اولین کلیپ ایرانی با بازی هنرمندان را در راستای ترویج فرهنگ نه به پلاستیک تولید کرد.

بر اساس این گزارش، در این کلیپ کوتاه، رویا نونهالی از بازیگران به نام عرصه سینما و تاتر و  محسن حسینی کارگردان و  بازیگر شناخته شده تاتر، در حمایت از پویش یاد شده  داوطلبانه مشارکت کردند.

این کلیپ با هدف جلب مشارکت شهروندان آگاه و کتاب‌فروشان مسئولیت پذیر اجتماعی در پویش مانیز ساخته شده است.

چرا که بر اساس این گزارش، مشارکت مردمی برای حل بحران‌های محیط زیستی لازمه موفقیت و اثربخشی فعالیت‌های محیط زیستی است.

در همین حوزه این مجموعه هم  این افتخار را داشتند که از حضور هنرمندان مسئولیت پذیر محیط زیستی برای جلب مشارکت بیشتر مردم در حل بحران پلاستیک استفاده کنند.

کلیپ یادشده  برای نشر در فضای مجازی تهیه شده و در اولین روز های دی ماه بر روی شبکه های مجازی منتشر می شود.

علاقمندان می توانند با جستجوی #مانیز و #مانیز_مردمی_هستیم  این کلیپ را مشاهده کنند.

برای همراهی با هنرمندان مشارکت کننده در فرهنگسازی نه به پلاستیک، مردم هم می توانند با اشتراک گذاری این کلیپ در صفحات خود در این فرهنگسازی سهیم شوند.