صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ «پزشک از راه دور» روی تلفن‌های همراه

«پزشک از راه دور» روی تلفن‌های همراه

5 دی 1395 - 17:46، تِله طب، (اخبار رسمی): استارت‌آپ‌ها که اخیرا توجه بسیاری از متخصصان علم بازاریابی و شرکت‌های تبلیغاتی را در سرتاسر دنیا به خود معطوف ساخته‌اند، درحوزه خدمات درمانی ایران هم واردشده و با ارائه یک اپلیکیشین درمانی، دسترسی آسان به خدمات پزشکی را فراهم کرده اند.

به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی تِله طب، ارتقای سلامت جامعه با ابزار الکترونیک یک زمینه نوظهور است که از طریق تکنولوژی‌های مرتبط (انفورماتیک، پزشکی، بهداشت عمومی و تجارت) با آن ارتقا و تکامل‌ می‌یابد.

بر اساس این گزارش، در عصر کنونی سرفصل «سلامت الکترونیک» نه‌ تنها به‌عنوان یک توسعه فنی، بلکه به‌عنوان حالتی روحی، طرز تفکر و یک حرکت عمومی جهانی توصیف شده است که اطلاعات دیجیتالی در بخش سلامت و بهداشت را برای مقاصد بالینی و آموزشی و مدیریتی از طریق الکترونیکی، انتقال ذخیره و بازیابی می‌کند.

در این بخش، آمار‌ها حاکی از آن است که بسیاری از افراد، زمانی که نام یک بیماری را می‌شوند یا به آن دچار می‌شوند، برای کسب اطلاعات به اینترنت مراجعه می‌کنند و همین موضوع تأیید درستی موارد یاد شده را پررنگ‌تر می‌کند.

از سوی دیگر، با گسترش اینترنت و فضای تحت وب روی اسمارت‌فون‌ها (تلفن‌های هوشمند)، بازاریابی خدمات درمانی در قالب نرم‌افزارهای موبایل (موبایل اپلیکیشن‌ها) شکل جدیدی به خود گرفته است.

با این ابزارها، توسعه خدمات پزشکی و پایش سلامت از راه دور گسترش یافته و به واسطه آن می‌توان بخش قابل‌ توجهی از مشکلات پیش روی مردم را در بحث نظام ارجاع و همچنین هزینه‌های غیرضروری و اتلاف وقت آنها را کاهش داد.

این نکته قابل توجه است که دسترسی آسان مردم به پزشکان و خدمات پزشکی موضوعی است که می‌تواند در کنار ایجاد رضایت‌مندی بیشتر در جامعه، از بروز پیامدهای ناگوار سلامتی در جامعه جلوگیری کند.

در همین راستا، «تِله طب» یک استارت‌آپ در حوزه خدمات پزشکی و پایش سلامت از راه دور است که راه‌کارهای نوینی در این حوزه ارائه کرده و با پیاده‌سازی یک پلتفرم اینترنتی، ارائه خدمات پزشکی از راه دور را به عموم مردم هدیه کرده است.

بارزترین ویژگی حال حاضر تِله طب دسترسی آسان کاربران به پزشک متخصص از طریق اپلیکیشن موبایل و برقراری ارتباط با وی در یک فضای امن و اختصاصی است.

پروفایل پزشکان، نکات جذاب و کاربردی روزانه (زندگی سالم)، امکان به اشتراک‌گذاری تجربیات کاربران (گفتمان)، نمایش مراکز درمانی و کلینیک‌ها بر روی نقشه بر اساس موقعیت جغرافیایی کاربر (مکان‌یاب سلامت) در کنار پروفایل اختصاصی سلامت کاربر، دیگر امکانات این پلتفرم را تشکیل می‌دهد.

همچنین با توجه به پتانسیل بالای پزشکان متخصص در ایران، خدمات تِله طب در حوزه «گردشگری سلامت» نیز قابل توسعه است.

استارت‌آپ برگزیده الکامپ 2016 تهران (در بخش الکام استارز)، با ارائه این ابزارها، علاوه بر رفع سختی دسترسی به پزشکان متخصص، کاهش هزینه‌های اضافه و کاهش اتلاف وقت افراد گام عملی در مسیر بهبود سبک زندگی نه‌چندان مطلوب جامعه برداشته است.

لازم به ذکر است که اولین محصول تِله طب در حوزه پوست، مو و زیبایی و در قالب اپلیکیشن اندروید منتشر شده و به‌زودی نسخه‌های مربوط به بارداری و زنان، مراقبت از کودکان و ... نیز منتشر خواهد شد. کاربران هم‌اکنون می‌توانند از طریق کافه بازار و گوگل پلی نسخه اندروید تله طب پوست، مو و زیبایی را دانلود کنند.