صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ راه حل‌ ساده خرید مادرانه و کودکانه را تست کنید

راه حل‌ ساده خرید مادرانه و کودکانه را تست کنید

15 دی 1395 - 11:25، بیبی پرو، (اخبار رسمی): زمانی که مادر باردار است و یا یک کوچولوی نازنین در منزل دارد، رفتن به بازار و خرید کردن، سر زدن به چند فروشگاه مختلف و مشاوره گرفتن از فروشنده ها ،خسته کننده و دردسر ساز خواهد بود.

به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی «بیبی پرو»، خرید کردن و سر زدن به چند فروشگاه مختلف برای مادران بارداد و مادران صاحب کودک کوچک، خسته کننده و دردسر سازاست و در  شرایط نامناسب آب و هوایی سخت‌تر هم می‌شود.

بر اساس این گزارش، با افزایش آلودگی که به تازگی شاهد آن هستیم، سلامت جسمى و روحی مادر و کودک برای همین خرید ساده، به خطر می‌افتد و باید به دنبال راهکاری جایگزین بود.

خریدهای آنلاین و مشاوره گیری از مراکز تخصصی این حوزه می‌تواند یکی از مسیرهایی باشد که برای مادران پر دغدغه امور را آسان‌تر کند.

در این حوزه مشاوره گیری آنلاین و تلفنی(021/887282233) و استفاده از  وبلاگهای آموزشی مطالب مفیدى را در رابطه با باردارى،تغذیه،تربیت کودک و... می‌تواند به مادران ارائه دهد تا نیازی به رفت و آمد در این وضعیت آب و هوایی نداشته باشند.

خرید آنلاین از بیبی پرو یکی از پیشنهادهاست که می‌توانید با مراجعه به سایت و یا تماس، لذت خرید آسان و اطلاع گیری از تازه‌ترین محصولات مادرانه و کودکانه را در آن تجربه کنید؛ چرا که سفارش محصول مورد نیازتان را در کمترین زمان ممکن و بدون هزینه درب منزل دریافت می‌کنید.

از دیگر مزایای این روش، امکان گفت وگو و چت با مادرهایى است که با شما شرایط مشابهى دارند و می‌توانید با آنها همفکرى و صحبت کنید. اگر هم، برای خریدهای حضوری اصرار دارید و با آنکه می‌خواهید از تازه ترین وقایع این حوزه مطلع شوید،می توانید از رویدادهای فصلی این بخش استفاده کنید.

بر پایه این گزارش، از تاریخ 16الى 24 دى ماه سال 95 نمایشگاه کیتکس 2017 برگزار می‌شود و در این رویداد بزرگان این بخش حاضر خواهند بود.

در همین راستا، تیم «بیبى پرو» با دعوت از مادران، اعلام آمادگی کرده تا بهترین پیشنهادها را در رابطه با کودکان را در محل برگزاری این نمایشگاه(بازار شماره3 مبل یافت آباد، طبقه4 ) ارائه و برای خریدهای این نمایشگاه تخفیف های ویژه ای را به مشتریان خود هدیه کند.