صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ پیشرفت آسفالت‌سازهای خصوصی‌ غیرقابل کتمان است

پیشرفت آسفالت‌سازهای خصوصی‌ غیرقابل کتمان است

5 بهمن 1395 - 16:0، آسیا پاسارگاد خاورمیانه، (اخبار رسمی): در سال‌های گذشته، تنها 2 شرکت نیمه‌دولتی در این حوزه فعال بود اما امسال شرکت‌های خصوصی فراوانی با تجهیزکردن آزمایشگاه‌های خود، حرف‌های بسیاری را در صادرات این محصول دارند.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از دبیرخانه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قیر، آسفالت، عایق‌ها و ماشین آلات وابسته، با هدف معرفی توانمندی متخصصان ایرانی در تولید  قیر سبز سازگار با محیط زیست ، تاثیر عملکرد نانو در صنعت قیر و آسفالت و بازیافت آسفالت ، هشتمین نمایشگاه بین المللی قیر ، آسفالت ،‌عایق و ماشین آلات وابسته آغاز به‌کار کرد.
در این نمایشگاه یکصد و ده تولیدکنندگان داخلی و شرکت های خارجی از ترکیه ، آلمان ، چین و  نیوزیلند ، آخرین توانمندی های خود در زمینه انواع قیر و آسفالت پلیمری و رنگی، ماشین آلات پخش قیر و آسفالت،انواع دستگاههای سنگ شکن و پلنت کارخانه های آسفالت و قطعات آنها ، انواع عایق های ساختمانی، دستگاههای لکه گیری و آسفالت سطحی،ماشین آلات راهسازی،انواع پوشش های حفاظتی و آب بندی ، کیسه های بسته بندی قیر ، ذخیره سازی ،حمل و نقل فرآورده های نفتی و پتروشیمی و تجهیزات وابسته ، در معرض بازدید متخصصان قرار داده اند .

در این رویداد، خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با اشاره به مصرف سالانه 25 میلیون تن آسفالت و 1.2 میلیون تن قیر، گفت: عدم تولید قیر و آسفالت مناسب یکی از موضلات جاده‌سازی کشور طی سال‌های گذشته بود که با همت کارخانه‌های تولیدی، این صنعت در کشور با پیشرفت مناسبی برخوردار بوده است.

وی با اشاره به سطح این نمایشگاه اظهار کرد: در سال‌های گذشته، تنها 2 شرکت نیمه‌دولتی در این حوزه فعال بود اما امسال شرکت‌های خصوصی فراوانی با تجهیزکردن آزمایشگاه‌های خود، حرف‌های بسیاری را در صادرات این محصول دارند.

معاون وزیرراه و شهرسازی ادامه داد: با افزایش کیفیت پروژه‌های آسفالت‌ریزی، زمان اجرا، تعویض و حتی عایق و روسازی با کاهش رو‌به‌رو شده که نتیجه آن صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود.

وی با تاکید به اجرای مطلوب عمر لایه‌سازی و حفظ منافع ملی افزود: با توجه به رقم بزرگ هزینه‌ای آسفالت‌ریزی سالانه وزارت راه و شهرسازی، تمرکز بر توجه افزایش عمر آسفالت در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته تا با افزایش بهره‌وری ضمن حفظ منابع و منافع ملی، هزینه‌های تحمیلی به کشور نیز کاهش پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با اشاره به راهکار‌های «افزایش بهره‌وری آسفالت و قیر» اظهار کرد: در گام نخست، افزایش کنترل‌ها از زمان تولید تا هنگام عملیاتی‌شدن یک پروژه به‌عنوان یک اصل در پروژه‌ها تاکید می‌شود.

وی اضافه کرد: در گذشته روش‌های کنترلی چندانی برای نظارت بر مراحل تولید وجود نداشت زیرا نیازی بر آن دیده نمی شد اما امروز مراحل تولید قیر از ابتدا با نظارت‌های دقیقی همراه شده ضمن آنکه کارخانه‌ها به‌صورت دوره‌ای تولید قیر را با مشخصات متناسب با محل مورد مصرف، تولید می‌کنند.

خادمی گفت: طی دو سال گذشته نیز آیین‌نامه‌ای از سوی وزارتخانه ابلاغ شده که قیر تولیدی باید متناسب با محیط جغرافیایی، آب و هوای آن منطقه مصرفی باشد.

معاون وزیرراه و شهرسازی دومین راهکار افزایش کیفیت قیر را «کنترل از محل حمل تا محل مصرف» دانست و خاطرنشان کرد: باید تدبیری اندیشید تا تولید قیر بدون کاهش کیفیت به محل مورد مصرف حمل شود، از همین رو دیگر از تانکرهای دارای شعله مستقیم استفاده نمی‌شود بلکه با دوجداره شدن تانکرها سعی بر ممانعت از سرد شدن محموله قیر می‌شود.

حضور 110 شرکت داخلی و خارجی

مریم توکلیان مجری طرح این نمایشگاه با اشاره به حضور شرکت‌های بین‌المللی در این نمایشگاه گفت: این رویداد با رشد 25درصدی نسبت به سال‌های گذشته شاهد حضور 110 شرکت داخلی و خارجی و با عرضه آخرین فناوری‌ها در زمینه قیر مولسیون، پی‌جی و آخرین تکنولوژی در خصوص رویه‌های آسفاتی به همراه دستگاه و تجهیزات روز دنیا به نمایش درآمده است.

وی ادامه داد: امروز در رونمایی از قیر مولسیون در شرکت پالایش نفت جی انجام شد که اصلاح این نمونه قیر به طول عمر آسفالت ها کمک می کند.

لازم به ذکر است که توجه به توان متخصصان جوان کشور در صنعت قیر ،‌آسفالت و عایق ، افزایش صادرات ،‌ استفاده از تکنولوژی های روز دنیا  و  ایجاد رقابت در بازار ، از مهم ترین شاخص های هشتمین نمایشگاه بین المللی قیر ، آسفالت ،‌ عایق و ماشین آلات وابسته است .
نمایشگاه بین المللی قیر ،‌ آسفالت ، عایق و ماشین آلات وابسته تا هشتم بهمن در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران ادامه خواهد داشت .