صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ عامل اصلی سرطان زنان ایرانی را می‌شناسید

عامل اصلی سرطان زنان ایرانی را می‌شناسید

10 بهمن 1395 - 10:3، جاکسون، (اخبار رسمی): یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث بروز سرطان سینه در بانوان می‌شود، استفاده از محصولات بهداشتی-آرایشی شیمیایی بوده که خطرناک‌ترین این مواد پارابن است، این ماده متأسفانه در بسیاری از محصولات بهداشتی مثل انواع کرم‌ها، شامپو، رژ لب و .... برندهای داخلی و خارجی استفاده می‌شود.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت جاکسون، یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث بروز سرطان سینه در بانوان می‌شود، استفاده از محصولات بهداشتی-آرایشی شیمیایی بوده که خطرناک‌ترین این مواد پارابن است، این ماده متأسفانه در بسیاری از محصولات بهداشتی مثل انواع کرم‌ها، شامپو، رژ لب و .... برندهای داخلی و خارجی استفاده می‌شود.

پارابن قوی‌ترین نگه‌دارنده‌ شیمیایی است که افزودن این ماده در مواد بهداشتی و آرایشی باعث نگه‌داری محصول در برابر باکتری‌های میکروبی می‌شود، اما به همان اندازه که عمر محصول را زیاد کرده، عمر انسان را کم می‌کند.

از آنجایی‌که پارابن از طریق مواد آرایشی-بهداشتی به عمق پوست نفوذ می‌کند، تأثیر مخرب خود را به‌صورت مستقیم  در زیرپوست باقی می‌گذارد.

پارابن در مرحله‌ نخست باعث سوزش و التهاب‌های پوستی شده و سپس با افزایش بی‌رویه استروژن در بدن، هورمون زنانه را در مردها زیاد می‌کند و در بانوان هم منجر به سرطان سینه می‌شود.

محصولاتی که از پارابن استفاده نمی کنند برچسب " بدون پارابن " روی بسته بندی شان دارند که کاملاً مشخص است. به‌عنوان مثال کرم تسکین‌دهنده‌ درد جاکسون که به‌صورت کاملاً گیاهی تولیدشده، روی بسته‌بندی خود برچسب free paraben  درج کرده است.

این عبارت به معنی این است که محصول از هیچ ماده شیمایی نگه‌دارنده‌ غیراستانداردی تولید نشده است اگر محصولی این برچسب را نداشته باشد، به این معنی است که این شرکت برای افزایش عمر مفید محصول از اشکال مختلف نگه‌دارنده استفاده می کند.