صفحه اصلی / اخبار شرکت‌ها/ اپلیکیشن خدمات نظافت حرفه‌ای«اسپارد»رونمایی می‌شود

اپلیکیشن خدمات نظافت حرفه‌ای«اسپارد»رونمایی می‌شود

12 بهمن 1395 - 17:53، اسپارد، (اخبار رسمی): با گسترش استفاده از اپلیکیشن‌هایی در زمینه غذا و تاکسی، این بار نوبت سفارش آنلاین خدمات نظافت منزل است که با سرمایه‌گذاری قابل توجه در توسعه نرم‌افزار، سخت‌افزار و آموزش، توسط یک اپلیکیشن به نام «اسپارد»، برای اولین بار در ایران ارائه خواهد شد.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت اسپارد، «با انجام چند مرحله ساده در گوشی هوشمند خود، به سرعت، بهترین متخصص نظافتی آموزش دیده و تایید هویت شده را در محله و منطقه خود پیدا کنید و با قیمت مشخص و مناسب به او سفارش کار دهید. سپس با امتیاز دادن به عملکرد او، راهنمای ناظران اسپارد و سایر کاربران در استفاده‌های بعدی از این اپلیکیشن باشید. متخصصین نظافت اسپارد، در یکی از معتبرترین موسسه‌های آموزش خانه‌داری و هتل‌داری ایران آموزش می‌بینند و قیمت‌ خدمات توسط نرم‌افزار از پیش محاسبه می‌شود.» - این‌ها ساده‌ترین کاری است که اپلیکیشن جدید «اسپارد»، به زودی ارائه خواهد داد.

علیرضا دهقانیان، مدیر بازاریابی اسپارد، در زمینه دلایل و ضرورت‌های رونمایی از این اپلیکیش گفت: «این روزها در ایران، سفارش خدمات نظافتی و کارگران روزمزد برای منزل و محل کار رشد زیادی داشته اما تجربه بسیاری از ما در دریافت این خدمات، همیشه نه تنها دلچسب نبوده بلکه بعضا مشکلاتی با این شرکت‌ها و یا کارگران‌‌شان نیز ایجاد شده است.

وی ادامه داد: بارها پیش آمده که قیمت‌ها شفاف و مشخص نبوده یا کیفیت کار نظافتچی‌های این شرکت‌ها شکل یکسان و استانداردی را نداشته و اگر از نتیجه کار ناراضی باشیم تضمینی برای جبران وجود ندارد.

دهقانیان افزود: آگاهی از سابقه نظافت‌چی، در انتخاب و اطمینان از کیفیت کار او بسیار تاثیرگذار است، در حالی‌که زمان کافی و منبع موثق برای کسب چنین اطلاعات و اطمینانی وجود ندارد، مشکلات دیگری از جمله مشخص نبودن هویت و مکان فیزیکی بسیاری از شرکت‌های خدماتی، بدقولی و عدم تعهد به کار باعث شده روزهای مهمی را که برای نظافت خانه و شرکت برنامه‌ریزی کرده‌ایم با بدقولی‌ها و لغو کردن قرار نظافت، از دست بدهیم.

مدیر بازاریابی اسپارد خاطرنشان کرد: این اپلیکیشن که به‌زودی در تهران رونمایی می‌شود نتیجه تحقیق و توسعه در شرکت ایرانی به نام تیفای است که با مشاهده مشکلات روزانه در زندگی مردم و نمونه‌های موفق در خارج از کشور، تصمیم گرفته نوآوری را این بار در زمینه نظافت و در نتیجه زندگی ساده‌تر و راحت‌تر به کار گیرد.

علیرضا سبزعلیان، مدیر اجرایی شرکت تیفای، در زمینه مزایای اسپارد و روش کار آن گفت: این اپلیکیشن مختص سیستم عامل‌های اندروید و iOS است که شما را سریع و به‌سادگی به یک متخصص تایید شده نظافت متصل می‌کند، اما این همه ماجرا نیست و در واقع ماموریت اصلی این اپلیکیشن، انتخاب و فیلتر متقاضیان کار، تایید هویت، بررسی سوابق، کسب تضمین‌های لازم و سپس آموزش آنها در یکی از بهترین موسسات آموزش خانه‌داری و هتل‌داری است. متقاضیان پس از طی کردن این دوره‌ها، مدرک تخصصی اسپارد را دریافت می‌کنند که تایید می‌کند استانداردهای کاری و رفتاری مورد نظر به منظور اعزام به منازل و ادارات را دارند.

سبزعلیان افزود: پس از این کنترل‌ها، آموزش‌ها و نظارت‌ها، این اپلیکیشن موبایل دریافت این خدمات را به سادگی لمس یک دکمه بر روی موبایل هوشمندتان فراهم ساخته و کافی است با لمس دکمه ثبت درخواست، متخصصان نظافت محله خود را بیابید، سابقه و میزان رضایت از کارشان را مرور کنید، قیمت خدمات برای روز مورد نظر را مشاهده کنید و سپس خدمات ایشان را رزرو کنید؛ کارشناسان و ناظران کیفی این اپلیکیشن با پشتیبانی همه روزه در کنار شما خواهند بود تا مشکلات را بررسی کنند و در نتیجه رضایتمندی شما از خدمات را تضمین دهند.

دهقانیان در پایان اضافه کرد: این اپلیکیشن تجربه جدید و جذابی از سادگی، سرعت، دقت و اطمینان را در دریافت خدمات نظافت ارائه خواهد داد و به همین خاطر در نظر داریم با رونمایی از آن در ایام خانه‌تکانی، یک عیدی و هدیه مناسب به خانواده‌های ایرانی ارائه دهیم.

گفتنی است اپلیکیشن اسپارد در نسخه‌های اندروید و iOS طی روزهای آینده رونمایی می‌شود و نخستین استفاده‌کنندگان از همین حالا می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت اولین سرویس خود را تا 80درصد تخفیف میهمان اسپارد باشند.